Керамични слънцезащити за фасади Темпио от Cerámica Mayor S.A.

За интериора, екстериора, декорацията и с още много други преложения. Керамични слънцезащити за фасади Темпио от Cerámica Mayor S.A. ще бъдат сред иновативните продукти на Архитектурно-строителна седмица 2020.

Представени от VENTA Group, тях ще открием в зала 2, щанд 2D. Дизайнът на слънцезащитните елементи позволява различните им приложения не само като средство за предпазване от слънчева светлина при стълбищни клетки и отвори, но и като пергола, балюстрада или просто като преграда между две части.

Слънцезащитните елементи се произвеждат в размер до 160 см и са в натурални или гланцирани цветове. Монтират се изключително лесно; системата им има защитна скоба, благодарение на която ревизията се извършва лесно.

Темпио от Cerámica Mayor S.A. намира приложение в интериора, екстериора, декорацията, преградите и перголите. А качествата на продукта, представен от VENTA Group в зала 2, щанд 2D, които го правят рециклируем, осигуряват дълъг живот, изключителна устойчивост на цвета, самопочистващ ефект. Благодарение на всичко това разходите се намаляват, монтажът и подмяната се извършва лесно.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ