Богат асортимент от БОРО ТЕРАКОЛ

Зала 3, щанд C12. На това място по време на изложение Архитектурно-строителна седмица ще открием щанда на БОРО ТЕРАКОЛ.

Фирмата произвежда строителни смеси, сред които циментови лепила за керамични облицовки, сухи шпакловъчни смеси на циментова и гипсова основа, цветни смеси за запълване на фуги на керамични облицовки, мазилки на циментова основа. Дейнтостта ѝ е насочена и към производството на течни строителни продукти - воднодиперсионни бои (латекси), грундове, лепила, мазилки и добавки.

БОРО ТЕРАКОЛ е собственик на търговската марка “Теракол®”. Производствените ѝ мощности са от водещи немски фирми. Технологичните процеси се управляват от квалифициран персонал с помощта на съвременен високотехнологичен софтуер, което осигурява известното отлично качество на продуктите с марка “Боро”.

БОРОТЕРМ

Сред продуктите, на които фирмата ще акцентира в участието си, е външната комбинирана топлоизолационната система „БОРОТЕРМ”, която се състои от взаимнодопълващи се елементи. „Топлоизолационната система  “БОРОТЕРМ”   отговаря на българското и европейско законодателство. Сертифицирането е извършено в независима акредитирана лаборатория. Предлагаме цялостна система, чиито компоненти са създадени и изпитани да работят заедно. Производството и контролът на качеството се осъществява от специалистите на фирмата“, коментират от БОРО ТЕРАКОЛ.

Всички правила, свързани с доставки на суровини и материали, производство, входящ контрол, краен контрол и изпитване  на продуктите, участващи във външната топлоизизолационна система “БОРОТЕРМ”, са в съответствие със Системата за управление на качеството. Компанентите са с високо качество, производството им се осъществява  в модерно технически оборудвана и автоматизирана база, при 100% контрол на суровините и крайните продукти.

Топлоизолационната система е с високи експлоатационни характеристики - висока  атмосфероустойчивост, висока устойчивост на гъбички, плесени, висока твърдост и устойчивост на удар. Отделните компоненти лесно се нанасят и структурират. При изпълнение на външната топлоизолационна система “БОРОТЕРМ” не се допуска смесването и добавянето на други нерегламентирани материали.

За ефекти според клиентските изисквания

BOROLEX акрилатни бои се използват за получаване на специални ефекти според изискванията на клиента. Като основа могат да бъдат нанесени цветни латекси или БОРОГРУНД 20 за формиране на равна основа. За оформяне на специалните ефекти се използват ефектни валяци или специални дунапренови гъби, осигуряващи пълна покривност на акрилатния латекс със специални ефекти.

Брилянт

Декоративна силиконова мазилка със специални ефекти е предназначена за оформяне на фасади и вътрешни стени. Подходяща е за създаване на ефекти в заведения, обществени сгради, хотели и др. Нанася се върху гипсови и варо-циментови мазилки, гипсокартон и като финишно покритие при изграждането на външна комбинирана топлоизолационна система (ETICS).

Произвежда се в различни варианти-с гладка и релефна структура(със стъклени перли, различни брокати, тъмни гранулати и др.)

- лесно се нанася и структурира

- отлична адхезия към основите

-отлична устойчивост на механични въздействия

- ниска водопоглъщаемост и висока паропропускливост

- висока атмосфероустойчивост – защитава повърхностите от вредни атмосферни въздействия – вода, влага, UVлъчи, температурни промени и др.

- висока устойчивост на промишлени газове, гъбички, плесени и бактерии

- бързо съхнене

- отлична междуслойна адхезия

- устойчива на замърсяване

- цветови решения по специфични изисквания на клиента

- отговаря на БДС EN 15824 и съответства на българското и европейско законодателство

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ