За довършителните дейности: какво ще ни представи Лина 07

Осъществяването на довършителните дейности трябва да се извършва с качествени и иновативни методи и материали. Изложение Архитектурно-строителна седмица е мястото, на което фирма Лина 07 ще представи на сектора своите решения.

Сред продуктите от компанията е газобетон, който съчетава здравина, изолационни свойства, огнеупорност и удобство за изграждане.може да бъде използван както за външна конструкция, така и за вътрешни изолация и градеж. Сред преимуществата, които специалистите посочват, са бързината и удобството на изграждане на елементи.

Гипсокартонът

Гипсокартонът е строителен материал, който бива обикновен, водоустойчив, пожароустойчив и др. Използва се за облицовка на стени, звукоизолация, окачени тавани, преградни стени и декоративни елементи. „Гипсокартонът е плътен, издръжлив, дишащ и лесен за монтаж материал“, допълват от компанията.

Термоизолацията

За създаване на енергийноефективни сгради, Лино 07 ще предложи термопанели, изградени от два външни метални листа и стабилизираща вътрешност от изолационен материал, поставен между тях. Металните листи са свързани с изолиращото ядро чрез специално прилепване. Външната повърхност на листите може да е плоска, леко гофрирана или със изразителен профил.

Термопанелите на компанията намират широко приложение за изграждане на външна облицовка за едноетажни и многоетажни сгради, при които се изисква устойчивост на атмосферни влияния и натоварване от вятър, натоварване при достъп, собствено тегло и т.н. Използват се и за създаване на изолирани вътрешни помещения, покривни панели, прегради (например в хладилни складови помещения) и за пожароустойчиви прегради.

Лина 07 ще представи своите решения в зала 3, щанд D8.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ