Декоративни стенни панели и широкоформатни гранитогреси представя ESTETIKO

Създаването на усещане за стил, уют и завършеност е основно изискване пред строителния сектор на XXIв. За постигането на високи резултати професионалистите са единодушни – трябва да се използват качествени материали от последно поколение като тези, с които ще ни запознае ESTETIKO.

В участието си на Архитектурно-строителна седмица компанията ще се концентрира върху декорацията и аранжировката на дома и декоративните стенни панели Rustica. Марката, на която ESTETIKO е официален представител, произвежда декоративни стенни панели и бутиково обзавеждане от масивно дърво. Елементите се изработват по иновативна технология, чрез екологично чисти процеси и продукти. Стенните панели са изцяло импрегнирани и са влаго и водоустойчиви, което ги прави подходящи за интериорно и за екстериорно приложение.

„Декоративните стенни панели с марка Rustica внасят чувство за стил и завършеност в интериора. Мекотата на естествения материал придава уют и топлина в помещението, създавайки усещане за близост до природата“, коментират от компанията. Предимство на продукта е, че по индивидуален проект могат да бъдат изработени мебели от същите материали, които да са в унисон със стенните панели.

Свеждане на фугите до минимум – с широкоформатните гранитогреси

ESTETIKO ще постави акцент и върху широкоформатните гранитогреси. Новост за материала е подобрената здравина и гъвкавост, както и физичните свойства. Плочите са подходящи за интериорна настилка или декорация, както и за външен монтаж по фасада. Сред ползите от използването на широкоформатните гранитогреси е свеждането на фугите до минимум. Благодарение на това се придава цялостна визия на зоната, облечена с тях.

„Друго ключово предимство са различните формати, в които предлагаме широкоформатните си гранитогреси. По този начин различни помещения в сградата могат да бъдат уединени като дизайн, без да се затруднява работата на изпълнителя, въпреки индивидуалните изисквания на клиента“, допълват от компанията, която разполага със собствено архитектурно студио, в което идеите на клиента се превръщат в реалност. Чрез VR проект това става по лесен и забавен начин. Със специален софтуер специалистите от фирмата създават панорамни визуализации, даващи възможност на клиента да разгледа всяко помещение.

Продуктовите предложения на ESTETIKO ще открием от 25 до 28 февруари в зала 1, щанд B7.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ