Изолационни профили, системи за изнесен монтаж, плъзгащи елементи и самозаключващи се брави – на едно място

Съвременната действителност изисква комплексни решения. Именно на тях залага в дейността си фирма МЕЕЗЕНБУРГ БЪЛГАРИЯ, на чиито щанд ще открием изолационни профили, системи за изнесен монтаж, плъзгащи елементи и самозаключващи се брави.

Система за изнесен монтаж blaugelb Triotherm+

Лесен монтаж. Перфектна изолация. Атрактивна цена. Всичко това дава системата за изнесен монтаж blaugelb Triotherm+. Изнасянето на прозореца до нивото на изолацията и директното му интегриране във фасадната система помага за повишаването на енергийната ефективност при монтиране на прозорци. „Системата blaugelb Triotherm+ позволява това да се прави бързо и без загуби, без ограничения в планирането и изпълнението.“, коментират от компанията.

Изолационният профил

Blaugelb EPS e изолационен профил с висока плътност за оптимална защита от топлина и влага. Приложима е за врати от дърво, дърво-алуминий, алуминий и пластмаса. Продуктът се отличава със здравина, бърз и лесен е за монтаж, специално проектиран за поставяне като подструктурен профил. Профилната дължина от 1175 мм, ниското тегло и компактните размери, оптимизират транспорта и съхранението; Blaugelb EPS се вмества в Евро палет.

Плъзгащ елемент с контур GUTMANN MIRA и обков ROTO PATIO INOWA

Плъзгащите елементи са тенденцията в световен мащаб. Те внасят светлина в жилищни или бизнес пространства, дават възможност за преход между вътрешни и външни помещения и спестяват пространство. Обковът ROTO Patio Inowa, представен от МЕЕЗЕНБУРГ БЪЛГАРИЯ, поставя нови стандарти за херметичност с всестранни уплътнения и активни заключващи точки в средната секция. Приложим е при места с високи натоварвания на вятъра. Контурът GUTMANN MIRA, комбиниран със скритата технология на монтаж, дава възможност за модерен дизайн с прави и тесни профили и остъкляване от пода до тавана с възможно най-голяма стъклена повърхност. Крилото може да бъде лесно преместено без досаден шум. Заключването е удобно и се извършва с малко усилия.

Сигурност и минимализъм

„Сигурност ще ни предложи иновацията от HOPPE. Това е SecuForte®, която предлага напълно нов стандарт за устойчивост на взлом“, коментират от МЕЕЗЕНБУРГ БЪЛГАРИЯ. Когато е затворена и в наклонено състояние, дръжката на прозореца се заключва автоматично защото дръжката и квадратният щифт не са свързани помежду си - концепция за защита, ефективно предпазваща от нерегламентирано отваряне на прозореца отвън.

На щанда ще открием и минималистични дръжки на STAC. Тя е съвместима с различните видове елементи, врати, прозорци, 16 мм стандартен обков. „Видима е само дръжката. Концентрирали сме се върху уникален продукт с минималистичен дизайн, надежден и здрав механизъм. Естетиката на дръжката е концентрирана в стила и характера на системните линии, което дава безпрецедентна творческа свобода“, коментират от компанията. Дръжката е снабдена с механизъм за позициониране и задържане, който позволява да се инсталира директно с „щракване“. Изваждането на дръжката също е лесно, (с помощта на правилния инструмент), което позволява на клиентите да транспортират прозорците без дръжката на място и да ги монтират на място.

Meesenburg Bulgaria ще представи своите предложения в зала 2, щанд B 11.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ