Максимален досег с външната среда чрез профили от последно поколение предлага REHAU

Модерни решения за вратите и прозорците ще открият посетителите на Архитектурно-строителна седмица 2020. Върху тях се концентрира и фирма REHAU.

В зала зала 2, щанд А5, компанията ще представи профили за врати и прозорци от системата GENEO. „Продуктите са произведени от високотехнологичен композитен материал от Формула 1 и самолетостроенето“, коментират от REHAU. Материалът RAU-FIPRO X е с подобрена формула и с увеличен дял на стъклопластовите нишки до над 50%. Това прави профила напълно армиран и му придава допълнителна здравина, която го отличава от другите полимерни профили. Възможностите за големи елементи и отваряеми части са сравними с тези на алуминия, като в същото време топлоизолационните качества на двата материала са несравними.

GENEO е приложим за външни врати и прозорци в жилищното строителство и врати тип „плъзгане“ с повдигане и входни врати. Материалът RAU-FIPRO X дава възможност за максимални отваряеми елементи с височина до 2,80 м. за бели прозорци и 2,70 м. за цветни. Поради отличните си характеристики на топлопреминаване, системата е подходяща за ниско енергийно строителство и е сертифицирана за пасивни сгради. Благодарение на армирания фиброкомпозитен материал RAU-FIPRO X, прозоречните профили от системата GENEO RAU-FIPRO X дават възможност за максимални отваряеми елементи, като съчетават здравина и максимална енергийна ефективност.

Максимално досег с външната среда

REHAU ще ни представи и PANORAMA SWING-DESIGN. Модерната система за плъзгащи се врати и прозорци с възможност за максимални отвори към външната среда. Благодарение на иновативното решение за обков, крилата се събират в единия или в двата края на елемента, постигайки максимален размер на светлия отвор без видими прегради или елементи на обкова.

Избирайки PANORAMA SWING-DESIGN, клиентите получават цялостно системно решение, благодарение на обков, който е разработен специално за системите на REHAU и позволява изчистена визия в съчетание с лесно обслужване и поддръжка на системата.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ