Повърхност наподобява истинско дърво, а технология позволява лакиране в над 150 цвята

Напълно нова матирана повърхност, наподобяваща структурата на истинско дърво KALEIDO WOODEC е сред акцентите в представянето на REHAU през тази година. Всеки поситител на Архитектурно-строителна седмица 2020 ще може да се запознае с възможностите на продукта от 25 до 28-и февруари.

„Новите декори от REHAU дават усещане за естествено дърво не само на визия, но и на допир“, коментрат от REHAU. Дървесната структура е приложима за всички системи на компанията, предлагащи решения за външни врати и прозорци в жилищното строителство. Дървесните повърхности WOODEC се предлагат в няколко варианта от цветове и могат да се съчетават с алуминиева визия отвън чрез специалната програма от фолиа или алуминиева капачка.

Избирайки KALEIDO WOODEC клиентът получава усещане за истинско дърво на визия и допир. Чрез използваните материали е постигната дълготрайност и елиминирана нуждата от грижата и поддръжката, която изисква естествения материал, като  лакиране на прозореца.

Много цветове

На фирмения щанд ще открием KALEIDO PAINT. Това са лакирани профили за прозорци и врати в над 150 цвята по RAL. В зависимост от желанието на клиента, профилът може да бъде лакиран отвън, отвътре или по цялата видима повърхност. Няма ограничения в избора дори и ако цветовете са различни вън и вътре. Лакирането на профили KALEIDO PAINT е приложимо за всяка REHAU система.

Технологията KALEIDO PAINT е с гарантирано качество от REHAU, на база на дългогодишния опит от автомобилната индустрия и дава неограничена възможност за цветово оформление на прозорците и вратите, като съществена част от модерните фасади на сградите.

С предложенията на компания REHAU ще се запознаем в зала 2, щанд А5.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ