ИЕЦ представи възможностите на българския бизнес за участие в изложенията Light + Building и ISH

Новите дати на 20-ото юбилейно издание на изложението Light+ Building във Франкфурт са 27 септември - 2 октомври.

Възможностите за участие на български фирми в две от водещите тематики в календара на  Light+ Building Мессе Франкфурт и ISH представи на 26 февруари, в рамките на Архитектурно-строителна седмица, Даниела Ненчева от Интер Експо Център, официалният представител на Мессе Франкфурт за България.

Българските фирми все още може да се включат в LIGHT + BUILDING

Под бранда Light+ Building се провеждат 15 събития в различни точки на света, на които 7200 изложители на 600 000 кв. м представят иновациите в осветителните и строителните технологии пред над 500 000 посетители от целия свят.

На изложението във Франкфурт тази година участие ще вземат 13 български фирми. Отлагането на провеждането му от март за септември т.г. ще предостави възможност на нови фирми да станат изложители в Light + Building 2020.

ISH предлага платформа за български иновативни компании от ОВК сектора

ISH е друга водеща тематика на Мессе Франкфурт, която Интер Експо Център представи на фирмите в рамките на събитието.

Под бранда ISH Мессе Франкфурт организира в различни точки на света 4 изложения за бани, интелигентни, климатични и ОВК технологии, за интелигентен контрол на сградите и автоматизация. То обхваща  темите ВиК, баня и кухня, системи за сградна автоматизация.

ISH Франкфурт е най-силното събитие от четирите изложения и се провежда веднъж на две години. През 2019 година участваха  8 български изложители, като през 2021 шанс за участие могат да имат повече фирми от България.

Събитието завърши с дегустация на бутиковите вина на винарска изба Toдорофф

Мессе Франкфурт има 30 филиала и 56 международни представителства. Събитията на Мессе Франкфурт в целия свят генерират 730 млн. евро годишен оборот. На тях годишно участват 199 000 изложители и се включват над 4 млн. посетители от цял свят.

Интер Експо Център е Официален представител на Месе Франкфурт за България от 2016 г.

Повече информация за Архитектурно-строителна седмица научете на: https://buildingweek.bg/index.php/bg/exibitors/accomp-program