Какво е нужно за реализирането на Smart Home & Building Solutions концепциите?

Иновативните технологии са водещият елемент в съвременния строителен сектор. Днес сградите са вълнуващо съчетание от високотехнологично проектиране, модерни материали, иновативни техники на строеж и внедряване на технологии от последно поколение.

Благодарение на всичко това XXI век ни дава възможност да сме свидетели на реализирането на концепциите за „Умен Дом“, „Умен Хотел“, „Офис на бъдещето“. Водещи за създаването им безспорно са системите за домашна и сградна автоматизация. Впрягайки целия си иновативен потенциал в тази посока, специалистите от ЕЛКО ЕП България се включват в Архитектурно-строителна седмица 2021.

В зала 3, щанд А12 посетителите ще разберат как чрез системите и релетата за промишлеността и бита, които създава, фирмата реализира проектите за „Умен Дом“, „Умна Къща“, „Умен Хотел“, „Офис на бъдещето“, „Приложението е широко – от домашно до индустриално ползване. Автоматизацията е възможна и приложима във всякакви сфери и обекти“, коментират от компанията.

Безспорни са предимствата от внедряването на автоматизираните системи. От една страна се постига оптимизация на разходите, а от друга – покачване на комфорта и работоспособността както и цената на имота.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ