Комбиниран багер-товарач и Мини багер – акцентите на Тайтън Машинъри България

Зала 2, щандове С5 и C7. Това е мястото, на което Тайтън Машинъри България разгръща потенциала на продуктите си по време на Архитектурно-строителна седмица. Ако се питате, какво предстои – отговаряме; от 16 до 19 юни компанията ни запознава с две иновативни машини.

Комбиниран багер-товарач CASE 580 ST. Това е наименованието на първата машина, които специалистите от Тайтън Машинъри България ни представят. CASE 580 ST е с висока производителност, ниски разходи за експлоатация и поддръжка, лесно сервизиране и работа с удобни за различни дейности багерни и товарачни стрели. Предлага се широка гама от кофи и приставки за различни приложения. Благодарение на качествата си, комбинираният багер-товарач е с широко приложение в строителната индустрия – при изграждане и ремонт на пътища, в кариери, заводи и др.

Какво получава клиентът?

Машината е снабдена с мощен и много икономичен дизелов двигател, който покрива съвременните екологични норми само чрез използването на AdBlue – без необходимост от DPF или DOC. Предлага избор от два вида багерни и два вида товарачни стрели за конфигуриране на машината; според потребностите или предпочитанията на оператора. „Клиентът може да избира между аксиално-бутална помпа с променлив дебит или класическа зъбна помпа, като и най-съвременна автоматична система Ride Control с три степени на регулиране“, информират от Тайтън Машинъри България.

Компактен, комфортен и разработен по последните световни стандарти

Високоефективният Мини багер CASE CX26C е втората машина, на която Тайтън Машинъри България акцентира на тазгодишното си участие. Той впечатлява строителния сектор с това, че се представя на много високо ниво в тесни пространства и осигурява сила, съчетана с изключителна стабилност при най-трудите условия за работа. Кабината е комфортна и просторна и разполага с ергономична седалка. Ежедневната поддръжка е бърза и лесна, благодарение на сервизните точки, достъпни от земята. Компактният му размер предоставя възможност за лесна работа в по-тесни пространства и го превръща в удачен избор при копаене и заравняване.

Мини-багерът е разработен с най-съвременните технологии за дизеловите двигатели, съобразени с актуалните екологични норми на ЕС, гарантиращи максимална горивна ефективност, надеждност и ниски разходи за поддръжка. Машината има модерна хидравлична система, позволяваща адаптиране за най-ефективно изпълнение на конкретната задача чрез използване на подходящ работен режим, както и висока скорост на копаене при най-различни работни условия в комбинация със солидна ходова част, осигуряваща максимална издръжливост.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ