Изложението на едрогабаритните строителни машини АТЕСТ Експо ще се проведе в края на март

Отново в сътрудничество с българското строително изложение Архитектурно-строителна седмица, в Интер Експо Център се създава уникална бизнес платформа от 29 март до 1 април

АТЕСТ Експо

Внушителни машини, представени от водещи компании, на площ, надхвърляща 6000 кв.м., ще предложи на българската и международната публика АТЕСТ Експо. Мащабното изложение ще събере за втора поредна година в Интер Експо Център най-модерните и функционални предложения в сегмента на едрата строителна, товарачна, кариерна, подемна и транспортна техника и механизация. Това ще се случи от 29 март до 1 април, отново в сътрудничество с изложение Архитектурно-строителна седмица.

АТЕСТ Експо прикова вниманието на широката професионална публика още с първото си издание – през 2022г. От една страна това се дължеше на гигантските машини, които водещи компании представиха, но основен фактор за успеха бе възможността за лични бизнес срещи между представители на ръководни позиции от присъстващите компании. Доказателство за ефективността на формата, организиран от Асоциацията на търговците на едра строителна техника, бяха регистрираните сключени сделки за машини, надхвърлили 15 млн.лв.

Надграждане и перспективи за развитие

През тази година организаторите на АТЕСТ Експо си поставят още по-високи цели. Реална е възможността изложението да се превърне в основен бизнес форум за сегмента на едрата строителна техника и механизация на Балканите и в Източна Европа. Мащабите надхвърлят внушителните 6000кв.м., а програмата ще бъде прецизирана.

Ще открием водещи технологичните решения на световни производители от АЛКИ-Л, ЕВРО СЪЛЮШЪНС, ЕЛТРАК България, ЗЕТ И ЕМ ПРАЙВИТ КО, ИНЖКОНСУЛТ, ИНТЕРАГРИ България, МЕГАТРОН, ПРАЙМ ТЕХНОЛОДЖИЙС, РОЛАНД ТРЕЙДИНГ, СИ ЕМ ЕЛ България, СИГМА България, СТРОТЕХ ИНЖЕНЕРИНГ, ТАЙТЪН МАШИНЪРИ България. Челни товарачи, бетон-помпи, мобилни товарачи, различни по размер булдозери и багери, сонди, електрокари и мотокари, решения за строителната, минната и кариерната индустрия, ще са малка част от машините, представени пред международната публика.

АТЕСТ Експо

„Успешната формула на паралелното протичане на АТЕСТ Експо с Архитектурно-строителна седмица ще бъде надградена“, съобщават организаторите. В изложбения микс от 29 март до 1 април се добавя проекта Green Energy. Първото издание на изложението за енергийна ефективност, ВЕИ системи, възобновяема енергия, рециклиране и управление на отпадъците, създава още бизнес възможности за присъстващите на АТЕСТ Експо. Green Energy отваря вратите за нови контакти с компании и представители на фирми, за чието функциониране са ключови наличието и използването на едра строителна техника.

Комплексният характер на АТЕСТ Експо и успоредното провеждане с Архитектурно-строителна седмица и Green Energy, превръщат изложението в основно събитие за всеки с интерес в сегмента на едрата строителна и транспортната техника. Какви възможности за бизнеса ще разкрие и кои ще бъдат представените машини? Предстои да разберем от 29 март до 1 април. С билети за изложението можем да се сдобием чрез платформата www.buildingweek.bg и на касите на Интер Експо Център.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ