Постигане на устойчивост и нулеви въглеродни емисии с продуктите на JCB

СИ ЕМ ЕЛ България представя иновативния електрически телескопичен мотокар JCB Teletruk 35-22E на изложенията АТЕСТ ЕКСПО и Архитектурно-строителна седмица, от 29 март до 1 април в Интер Експо Център

АТЕСТ ЕКСПО

Изцяло електрическият телескопичен мотокар JCB Teletruk 35-22E е чат от гамата иновативни продукти, представени от СИ ЕМ ЕЛ България - ексклузивен дилър в страната на строителна, пътна и земекопна техника и дизелови генератори JCB. Моделите от серията постигат нулеви емисии при употреба, а внедрените нововъведения повишават качеството им. Основната цел е да пестят пространство, време и средства при работа при външни и вътрешни условия. 

Електрическият мотокар на JCB притежава телескопична стрела и малък радиус на завъртане. Благодарение на това машината е подходяща за работа и в затворени пространства – халета, складове и др. А ключов фактор за безопасността е липсата на вредни емисии. 

КУПИ БИЛЕТ 

Предимства 

  • възможност за 8-часова смяна само с едно зареждане на батерията 
  • спестени 70 кв.м. от всеки камион, благодарение на възможността за товарене от едната страна на превозното средство 
  • височината на машината от 2,2 м. осигурява лесен достъп до контейнери и ремаркета 
  • завъртането на шасито на 111 градуса минимизира маневрите и улеснява боравенето със стоки  

Характеристики 

  • капацитет на повдигане при 2 метра – 2 200 кг. 
  • максимална височина на повдигане – 4 м. 
  • максимален капацитет на повдигане – 3 500 кг. 

„JCB е водеща компания по пътя на чистите технологии и намаляването на вредните емисии“ – споделят от СИ ЕМ ЕЛ България. 

Освен нулевите въглеродни емисии, ниските нива на шум са другото голямо предимство за работа в закрити пространства. В допълнение, телематичната система на JCB LiveLink ви позволява да следите в реално време консумацията на енергия. 

Резултатът е иновативен продукт с по-добра ефективност, безопасност, по-голямата мобилност и ненадмината устойчивост. Запознайте се с качествата на електрическия телескопичен мотокар JCB Teletruk 35-22E на външните площи, щанд А8 и в зала 3, щанд C5 в Интер Експо Център.  

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ