Laminam – световният лидер в керамичната индустрия

Устойчивост във времето и лесна поддръжка ви предоставят керамичните плочи на Laminam 

изложение

Laminam е италианска компания, производител на керамични плочи с големи размери. Повърхностите, които създава, са с минимална дебелина (3+, 5+, 12+ и 20+ mm) и големи размери (1000х3000 mm и 1620х3240 mm). Това позволява използването им за различни цели – за малки и по-мащабни проекти. Съставът на керамичните плочи включва: 

  • 94% естествени материали като глина, фелдшпат, силициев диоксид 
  • 4% стъкло, емайл и пигменти 
  • 2% лепила и влакна  

„Процентът съдържание на лепила и влакна е един от най-ниските в сектора“ – споделят от Конформа. Компанията е официален партньор и дистрибутор на Laminam, а екипът ѝ има над 17-годишен опит в проектирането и доставката на най-съвременните облицовъчни материали, предлага технически консултации и оптимизация при избора на подходящ материал, системи за монтаж, доставка и обучения на място. 

КУПИ БИЛЕТ 

Сфера на приложение 

Керамичните плочи на Laminam намират приложение както в екстериора – за облицовка на фасади, така и в интериора – за обзавеждане. Подходящ вариант са за подови настилки, стенни облицовки, плотове за маси, кухненски плотове, плотове за баня, вградени кухни, стенни модули, места за сядане, врати, стълбища и др. 

Устойчивост и лесна поддръжка  

Използването на естествени материали е вдъхновено от италианските камъни – изискани и устойчиви, те са известни със своите архитектурни и декоративни функции от древни времена. Повърхностите са устойчиви във времето и издръжливи на удари и драскотини, както и на петна от вино, кафе, лимонов сок, масло, грим и др. За поддръжката им не се изисква нищо специално – почистват се лесно и бързо. Благодарение на естествените материали, от които са направени, те са напълно безопасни – не отделят разтворими елементи и не позволяват образуването на мухъл и плесен. Можете спокойно да се храните или да държите храна върху тях, а присъщите им свойства ограничават растежа на бактерии и микроби. 

Заповядайте на изложение Архитектурно-строителна седмица в Интер Експо Център от 29 март до 1 април, където на щанд А3 в зала 2 ще ви очаква екипът на Конформа. 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ