Технологии за възобновяема енергия от S&G SOLAR

Възобновяемите енергийни източници са важна част от намаляването на емисиите и опазването на околната среда

Green Energy

S&G SOLAR е компания в соларната индустрия, официален дистрибутор на водещи имена в сферата. Като част от изложения Архитектурно-строителна седмица и Green Energy, фирмата ще представи продуктовата си гама пред посетителите. Сред тях са фотоволтаичните панели от висок клас - Trina Solar Vertex 545W и най-новия инвертор на Sungrow - SG125CX-P2 (400V). 

КУПИ БИЛЕТ

По-зелено бъдеще 

Продуктите, представени от S&G SOLAR, се фокусират върху иновациите, качеството и добавената стойност. Енергийната ефективност е приоритет на компанията, както и изграждането на едно по-зелено бъдеще. Решенията им са подходящи за всички, които търсят професионално решение за възобновяема енергия чрез фотоволтаици. Специалистите от екипа могат да помогнат за изграждането, разработването, внедряването и поддръжката на фотоволтаични проекти по целия свят. 

„Нашият опитен екип предоставя персонализирани решения, за да помогне на клиентите да постигнат своите енергийни цели”, споделят от S&G SOLAR.  

Новите продукти - фотоволтаични панели Trina Solar Vertex 545W и инвертора Sungrow SG125CX-P2 (400V), се отличават с отлични технически характеристики и високо качество.  

Green Energy

Екипът на компанията ви очаква в зала 4, щанд А3а, на изложения Архитектурно-строителна седмица и Green Energy, от 29 март до 1 април в Интер Експо Център.  

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ