АТЕСТ ЕКСПО стартира на 3 април в Интер Експо Център

Форматът за едрогабаритна техника отново ще се проведе в сътрудничество с българското строително изложение Архитектурно-строителна седмица

 АТЕСТ Експо

Едрогабаритната строителна техника е основен фундамент за успешния бизнес и развитие на всяка строителна компания. Именно големите машини са в центъра на изложение АТЕСТ Експо от 3 до 6 април. Форматът ще се проведе отново в колаборация с българското строително изложение Архитектурно-строителна седмица и ще привлече в Интер Експо Център интереса на бизнеса в строителството и съпътстващите сегменти, логистиката, минната индустрия и др.

Изложение АТЕСТ Експо се организира от Асоциацията на търговците на едра строителна техника (АТЕСТ) и от 3 до 6 април ще заеме външните площи на Интер Експо Център – над 6000кв.м, изпълнени с най-новите машини в сферите на строителната, товарачната, кариерната, подемната и транспортната техника и механизация. Това ще бъде третото поредно съвместно провеждане на АТЕСТ Експо с Архитектурно-строителна седмица. Още в първото съвместно издание на АТЕСТ Експо и Архитектурно-строителна седмица бяха регистрирани сделки за над 15млн.лв., а през 2023г. този показател бе надминат.

КУПИ БИЛЕТ >>

Всичко това превръща изложението в ценно събитие за строителните компании и предприемачи, компаниите в минното дело, поддръжката, логистиката, кариерите, превоза, дърводобива, рециклираща индустрия и др. Перспективите, които АТЕСТ Експо създава, ще съберат в Интер Експо Център водещи компании, а сред изложителите са АЛКИ-Л, ЕВРО СЪЛЮШЪНС, ЕЛТРАК БЪЛГАРИЯ, ЗЕТ И ЕМ ПРАЙВИТ КО, ИНЖКОНСУЛТ, ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ, МЕГАТРОН, ПРАЙМ ТЕХНОЛОДЖИЙС,РОЛАНД ТРЕЙДИНГ, СИ ЕМ ЕЛ България, СИГМА БЪЛГАРИЯ, СТРОТЕХ ИНЖЕНЕРИНГ, ТАЙТЪН МАШИНЪРИ БЪЛГАРИЯ. Сред гигантските машини, които ще представят са: земекопна техника, преси, вибрационни чукове, сондажни платформи, багери, грейдери, булдозери, шредери, товарачи, кранове, вишки, прикачен инвентар, дъмпери, трошачни иинсталации, подземно минно оборудване, системи за обезпрашаване, подемна техника и др.

Архитектурно-строителна седмица увеличава мащабите си

Сътрудничеството между екипите на изложенията Архитектурно-строителна седмица и АТЕСТ Експо създаде през последните години изгради една от най-полезните бизнес платформи за региона на България и Източна Европа. Последното издание привлече интереса на над 144000 посетители, а изложителите разгърнаха щандовете си върху над 12 000 км.в. площ.

АТЕСТ Експо„С присъствието си посетителите могат практически да се погрижат за всеки един сегмент в бизнеса си“, споделят организаторите. „В Интер Експо Център едновременно са събрани нужните модерни машини и решенията в строителството“, допълват те.

24-ото издание на Архитектурно-строителна седмица ще обедини различните сегменти, сред които „Довършителни дейности”, “Врати, прозорци и фасади”, „Дървени конструкции“, “Строителнo оборудване и механизация“, „Вертикално планиране и ландшафт“, „Индустриално строителство“ и др. Изложението е важно събитие за мениджъри на строителни компании, архитекти и проектанти, инвеститори, предприемачи, инженери, производители, търговци, дистрибутори, консултатнти, мениджъри на строителни магазини и хипермаркети, агенти на недвижими имоти, урбанисти.

Важен компонент екосистемата е Green Energy - тематиката ва ефективността, възобновяемата енергия и рециклирането. „Това са ключови компоненти в съвременния свят. Те са свързани и  с механизацията и със строителството и съпътстващите го дейности“, отбелязват организаторите от Интер Експо Център. От 3 до 6 април Green Energy отново ще постави на дневен ред енергийната ефективност и мениджмънт, Smart системите и технологии за отопление, вентилация и климатизация (ОВК), дигитални решения за сгради, управлението на отпадъци и рециклирането, технологиите за рекултивиране на замърсени почви, чистотата на въздуха, локалните пречиствателни съоръжения, соларните технологии и съоръжения, басейни, термоенергия и др.

АТЕСТ Експо, Архитектурно-строителна седмица и Green Energy, което ще се проведат от 3 до 6 април в Интер Експо Център, ще превърнат София във важна спирка за бизнеса от региона Източна Европа. С билет за посещение на трите паралелни събития, можете да се сдобиете на www.buildingweek.bg.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ