На 4 април: връчват наградите ARCHINOVA 2023 за най-добри проекти в архитектурата, урбанизма и ландшафтния дизайн

10-ата поредна церемония ще е част от Архитектурно-строителна седмица – българското строително бизнес изложение, което ще се проведе от 3 до 6 април

ARCHINOVA

Очакваните с интерес годишни награди ARCHINOVA 2023 ще се проведат на 4 април в Интер Експо Център. Престижните отличия ще бъдат връчени на най-добрите проекти в областта на архитектурата, урбанизма и ландшафтния дизайн в България, в рамките на изложение Архитектурно-строителна седмица. Това съобщават организаторите на конкурса сп. ОЩЕ ЗА КЪЩАТАTHE BUILDING и CITYBUILD.BG.

На едно място ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS 2023 ще събере архитекти, урбанисти, ландшафтни архитекти, студенти, отличените с награ да или номинация участници, фирми, строители, инвеститори и много заинтересовани крайни потребители. Победителите в 10-ото издание на наградите, реализирани в партньорство с Интер Експо Център, ще бъдат излъчени след прецизната оценка на 16-членно жури, съставено от професионалисти от архитектурната и ландшафтната сфера.

„Грабнете рядката възможност да се запознаете в празнична обстановка с българската архитектурна и ландшафтна общност“, призовават организаторите. Билетите за церемонията, които служат и за вход на изложение Архитектурно-строителна седмица, са достъпни ТУК.  

Обединение на строителния сектор

Събирайки архитекти, урбанисти, ландшафтни архитекти, строители, инвеститори и професионалисти от различни строителни сфери, ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS 2023 е важен елемент от Архитектурно-строителна седмица. Изложението за 24-и път обединява участници от сегментите: „Довършителни дейности”, “Врати, прозорци и фасади”, „Дървени конструкции“, “Строителнo оборудване и механизация“, „Вертикално планиране и ландшафт“, „Индустриално строителство“ и др. Билетите за посещение са достъпни на www.buildingweek.bg.

Едновременно, в този ползотворен за бизнеса изложбен и събитиен микс от 3 до 6 април, заедно с Архитектурно-строителна седмица врати ще отвори АТЕСТ Експо. Изложението на едрогабаритната строителна, товарачна, кариерна, подемна и транспортна механизация се организира от Асоциацията на търговците на едра строителна техника (АТЕСТ).

За втори път врати отваря Green Energy. „Стартирахме тази тематика през миналата година. Тя е много важна за строителството, защото повдига въпросите за ефективността, възобновяемата енергия и рециклирането“, казват организаторите. от 3 до 6 април на Green Energy ще бъдат представени решенията при енергийната ефективност, Smart системите, технологии за отопление, вентилация и климатизация (ОВК), дигитални решения за сгради, управление на отпадъци и рециклиране, технологиите за рекултивиране на замърсени почви, чистотата на въздуха, локалните пречиствателни съоръжения, соларните технологии и съоръжения.

До церемонията ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS 2023 остава по-малко от месец. Срещата с водещи имена от света на архитектурата и ландшафта, съчетана с възможността за посещение на изложения Архитектурно-строителна седмица, АТЕСТ Експо и Green Energy, превръща церемонията ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS 2023 в едно най-важните събития през годината за всеки един професионалист.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ