Изложенията Българска строителна седмица и Секюрити експо отварят врати

Международните специализирани изложби Българска строителна седмица и SECURITY EXPO 2017  отварят врати от 15 до 18 март 2017 г. в Интер Експо Център. Тържествено откриване ще направи служебният министър на вътрешните работи Пламен Узунов от 14:00 часа.

Изложението Секюрити Експо традиционно се провежда под патронажа на Министерството на вътрешните работи на България. Организатори са Българската търговско-промишлена палата и Интер Експо Център. Изложбата е единственото специализирано събитие за България в този бранш и едно от най-авторитетните за региона, което демонстрира последните постижения в областта на обществената, частната сигурност и безопасност.

На 17-ото поредно издание на форума Българска строителна седмица ще се срещнат производители, дистрибутори, търговци, инвеститори и експерти. Там ще бъдат представени повече от 200 български и международни компании. Свои щандове ще разположат компании от България, Германия, Италия, Чехия, Полша, Румъния, Турция и Молдова.

Секюрити Експо представя иновации и високоефективни продукти с най-добро качество на 40 фирми от България, Беларус, Китай и Турция. Фирмите ще демонстрират на посетителите продукти в областта на: пожароизвестяване, пожарогасене, видеонаблюдение, CLOUD инжинерство: IP и мрежи, IT и комуникации, контрол на достъп, биометрия, антитерористични средства, периметрова защита, защита на критична инфраструктура, алармени системи, бариери и паркинг системи, защита на пренос на данни, Big Data, М2М услуги, безпилотни авиационни системи /дронове/ и др.

Вратите на изложенията ще бъдат отворени за посетители между 10.00 и 18.00 часа от сряда до петък, а в събота – от 10.00 до 16.00 часа. Входът се осъществява срещу регистрация на място в Интер Експо Център.