Над 200 фирми се събират на 20-ото юбилейно издание на българското строително бизнес изложение

Водещи компании представят най-новите си продукти и услуги от 25 до 28 февруари в Интер Експо Център

В най-мащабния си формат за последните десет години и на площ от 10 000 кв.м изложение Архитектурно-строителна седмица ще посрещне в Интер Експо Център строителния сектор след по-малко от месец. От 25 до 28 февруари професионалната бизнес платформа ще отбележи своя 20-годишен юбилей, събирайки представители на компании от различни сфери на бранша с мениджъри, архитекти и проектанти, инвеститори, предприемачи, инженери, дистрибутори, търговци и интериорни дизайнери от страната и чужбина.

Изложението ще се проведе в четири изложбени зали. Към момента над 200 са компаниите изложители. „Въпреки че времето напредва, продължават да постъпват регистрации за участие“, коментират организаторите. Стотици брандове от страната и чужбина ще представят фирми от България, Турция, Италия, Германия, Румъния и др. Отчита се и най-голямото участие от Турция от близо десетилетие. Компаниите от югоизточната ни съседка ще заемат над 400 кв.м площ.

Тематичното сегментиране по зали ще бъде водещо и през 2020 г. Изложителите и посетителите ще могат да извлекат максимума от присъствието си благодарение прецизно обособените тематики: „Груб строеж и външни довършителни дейности“, „Вътрешни довършителни дейности, интериорни материали и технологии“, „Вертикално планиране и ландшафт“, „Врати, прозорци и фасади“, „Софтуер, сградна автоматизация, ОВиК и Smart системи”.

Водещи компании разполагат щандовете си

В сектор Вътрешни довършителни дейности, интериорни материали и технологии“ присъстващите ще открият продуктите и на новите участници – Естета интериори, Естетико, Полихром, GROHE AG, Бани „Джия“, Паркетен свят, IKOR и др. Предложенията си за „Врати, прозорци и фасади “ ще дават т Солид 55, VAS PRO, ВЕНТА ГРУП, Hörmann BULGARIA, REHAU BULGARIA, ALUKÖNIGSTAHL, REYNAERS ALUMINIUM, мебелни къщи „РАЛИЦА“, ВЕЛУКС и много други.

В секторите „Груб строеж и външни довършителни дейности“ са Кнауф България, Оргахим, Технопанел, ITT BULGARIA, Боро теракол, HTI BULGARIA.

Осезателно е силното присъствие на Темпекс, Дамвент, БЕЛИМО, Атаро Климат, Проксимус инженеринг, Systemair, Биомаса енерджи, Фидокс и др. в направление „ОВиК“. С най-новите си продукти в изложението се включват HENKEL BULGARIA, ARMORMAT, RUUKKI, Euromarket Group, TERAZID, DOMUS NG, AURUBIS BULGARIA, IZOMAX, ROOF COMPANY, НОРТОП и др. Роботизирани решения за дома и офиса също ще привличат вниманието на посетителите.

Широко международно присъствие, иновативни предложения и разнообразно съдържание. Такова обещава да бъде юбилейното 20-о издание на Архитектурно-строителна седмица, което ще изпълни залите на Интер Експо Център от 25 до 28 февруари. Всеки може да направи регистрацията си за свободно посещение на www. buildingweeek.bg.

 

КЪМ  ОНЛАЙН  РЕГИСТРАЦИЯ  >>

*Онлайн регистрацията е активна до 23:59 ч. на 24.02.2020

*Важи за вход свободен