Специални предложения

Безпрецеденти цени за Honda и Mahindra

Бултрако Моторс обяви отстъпка от 2000 лв. за KUV100 и до 18% по-ниски цени за Civic

Бултрако Моторс, оторизиран дилър на автомобилните марки Honda и Mahindra е сред участниците на Building Week. Щандът им се намира непосредствено срещу централния вход на Интер Експо Център. Именно там можете да се запишете за тест-драйв на десетото поколение на Honda Civic, на феноменалния SUV Honda CR-V, наличен вече и със 7 места и хибридна версия, компактния градски кросоувър Mahindra KUV100 или на високопроходимия 7-местен модел от същата марка - XUV500.

В момента Бултрако Моторс обявява отстъпка от 2000 лв. за симпатичния KUV 100, скрил пълноразмерна гума в багажника си. Сега кокетният и практичен градски автомобил може да бъде ваш срещу скромната сума от 20 490 лв. с ДДС.

До 18% достигат отстъпките за емблематичния модел на Honda – Civic. Автомобилът с изключително спортна визия се предлага с два варианта за бензинови двигатели или с дизелов мотор. 1,0-литровият му бензинов силов агрегат с е макс. мощност 129 к.с., а любителите на високите скорости могат да заложат на версия с 1,5-литров силов агрегат с турбокомпресор и макс. мощност 182 к.с. Екологичният дизелов двигател 1.6 i-DTEC изкушава с изключително нисък разход на гориво и макс. мощност 120 к.с. Този мотор е съчетан с 9-степенна автоматична трансмисия.

SeeNews is the leading business intelligence provider for Southeast Europe. For over 15 years SeeNews has covered the 11 emerging economies in the region, providing our partners with key economic data, analytical reporting and industry insights that help identify new business opportunities and empower agile  decision making.

Our Premium subscription plans cover all information and business intelligence needs through:

• A live newswire updating you in real time on the most important trends in the region
  • A vast database of company profiles from the SEE region
  • Quarterly macroeconomic reports on 11 economies in SEE
  • Customisable newsletters that let you tailor your daily information stream
  • Years’ worth of data visualized in an easy and intuitive way in our charts page

Additionally, your business can benefit from our on-demand research reports offering, where you choose the topic, what to include and which industry to analyze. The reports are always custom-made. Just drop us a line at Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. and tell us what you need.

Contacts:

+359 2 80 12 682/660

Специално предложение за изложители (изтегли като PDF)

"WebGround е водеща българска онлайн медийна компания с дългогодишна история и непрекъснато нарастваща аудитория.

Повече от 1 200 000 уникални потребители използват управляваните от нас сайтове всеки месец. С медиите си достигаме до над 25% от онлайн аудиторията в България на месечна база (източник Gemius), а на годишна база достигаме до всички онлайн потребители на новини в България.  Новинарският сайт actualno.com е в ТОП 5 от категорията на новинарските медии, както и на първо място в българския интернет по споделяне на съдържание в социалните мрежи (източник BuzzSumo).

Contacts:

+359 2 953 23 25

Специално предложение за изложители (изтегли като PDF)

FaLang translation system by Faboba