ABELID

Bulgaria 6100, Kazanlak, 4 Gen.Gurko,str
3
D 3

АБЕЛИД е изключителен представител за България на два италиански завода, специализирани в производството на топлоизолационни материали. Предлага няколко комплексни топлоизолационни решения насочени към различните части на сградите:

  1. Покривната топлоизолационна система ISOTEC - предназначена за изолиране на скатни покриви. Тя осигурява едновременно: високоефективна топлоизолация; надеждна хидроизолация; пароизолация; плътна и здрава обшивка; стабилна основа за керемидите и висока товароносимост. ISOTEC се поставя директно върху носещата конструкция и отгоре се нареждат керемидите.
  2. Универсалните полиуретанови(PIR) плоскости EFIGREEN. Използват се за топлоизолация на плоски покриви, тавани, подове, вътрешни и външни стени. Имат отличен коефициент на топлопроводимост λ=0,022W/m.k и намаляват значително необходимата дебелината на топлоизолацията.
  3. Комбинираната изолация за зелени покриви и основи – GEMADRAIN. Тя е перфектно съчетание между екструдиран полистирол(XPS), HPDE дренажна мембрана и геотекстилен слой.Трите слоя са фабрично слепени, значително улесняват монтажа, пестят се време и средства за труд и се постига високо качество и ефективност.
  4. STIROBIT – комбинирана топло- и хидроизолация за плоски покриви. Представлява съчетание между eкструдиран полистирол(XPS) и полиестерна мембрана. Избягва се необходимостта от армирана замазка между двата слоя и се постига бърз монтаж и висока ефективност. Идеален вариант за направа на нови плоски покриви или за ремонт.
  5. STYRHOLZ – иновативни плоскости от дървесни влакна, слепени с цимент. Използват се за топло- и шумоизолация на подземни паркинги, външни стени и др. Нямат нужда от допълнително покритие, но могат и да се измазват или шпакловат.
  6. ISOTEC Linea – за покриви с гладка ламарина или фасади.
  7. ISOTEC Parete – за вентилирани окачени фасади.

Contact

+359 878 454 122
office@abelid.com
www.abelid.com / www.abagir.alle.bg

Features