501 DOORS

Bulgaria Sofia, 115, Tsarigradsko shose Blvd., The Mall, -1 Level
2
B 2

Имаме удоволствието да Ви представим световно известната марка врати  PORTA DOORS.

В продължение на 26 години PORTA DOORS се стреми към най-новите технологии и тенденции. Специалистите от отделите за иновации и научноизследователска  дейност, проследяват тенденциите в световен мащаб и ги адаптират към  продуктите.

Марката PORTA DOORS предоставя най-големите пазарни възможности за персонализиране на вратите. Разнообразието от материали, цветове и размери прави вратите, които избирате ваше собствено решение от началото до края.
PORTA DOORS  произвежда врати и аксесоари  за къщи и апартаменти, обществени сгради, модерни спортни зали и офиси. Със своите шест завода те са избор за над 20 000 клиента всяка седмица от всяка точка на Европа.

Търговската марка "501 врати" е подразделение към "Мебелни къщи Ралица" АД, компания основана през 1994 година. Основен принцип в дейността на всички нива на нашия грижливо подбран  и обучен персонал е предоставянето на качествени стоки и услуги в интерес на клиентите. Създали сме верига от мострени салони в големите български градове, чрез която обслужваме цялата територия на страната.Стремим се да предоставяме максимално разнообразие на модели  и типове врати, компетентни съвети, чрез своите професионални консултанти. Разполагаме с монтажни групи, които осигуряват качествен монтаж.

Contact

+359 886 008884; +359 882 922822
501doorssofia@isu.bg

Features