EUROSTILL

Bulgaria 2A, Emilian Stanev Str., 1407, Sofia
1
C 3

ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ПАРТНЬОРИ

   За мен е удоволствие да ви представя „ Евростилл Трейд” ООД. Предприемаческият ентусиазъм на семейството ми,висококвалифицираната работна ръка,заедно със солидна инвестиция, способстват  нашата компания непрекъснато да се развива и да бъде  конкурентноспособна. Постоянните ни проучвания и маркетингови изследвания,както и вниманието към детайла са ключови  за  предлагането на  качествени продукти,отговарящи на международния пазар и издигащи  ни до  една от най-успешните компании. Евростилл е изразено динамична компания от Югозападна България,чиято продукция се изнася в над 25 държави от целия свят.

   В партньорството си с нас, Вие получавате качество и стил на оптимални цени. Гаранция за това са оптът и успехите ни на пазара от 1992 година, както и инвестицията в най-модерното,автоматизирано,високотехнологично оборудване. Новото производство ни позволява изпълнението на големи по обем проекти, без да губим гъвкавостта си и възможността за задоволяване на индивидуални клиентски желания. Високо качество,сериозен капацитет на производство, разумни цени,традиции и успешен опит на пазара-това са ключовите понятия за нас-екипа на „Евростилл Трейд”ООД.

Ние сме на ваше разположение!

С уважение от целия екип на „Евростилл Трейд”ООД

ЗА НАС

   “Eвростилл Трейд” е компания, която работи  повече от четвърт век  в сектора на  производство на интериорни и външни врати,  дограми и окачени фасади. В последните години тя инвестира в изграждането на нов, автоматизиран завод със сериозен  капацитет, достатъчен  за покриването на голяма част,както на   регионалния,така  и  на външния пазар.Технологията  и оборудването за производството са разработени,консултирани  и произведени от водещи световни компании в бранша . Суровините и материалите,които се влагат в продуктите на „Евростилл Трейд” са възобновяеми и екологично чисти,без отделяне на вредни емисии и се доставят от най-реномираните производители. Така технологията отговаря на всички европейски и световни стандарти.

Продуктите на „Евростилл Трейд” се предлагат в три ценови класа: нисък,среден и средно-висок, в зависимост от използваните материали.Дизайнът се изработва от специализиран  екип,както за серийното производство,така и за индивидуални решения по оригинални проекти.

Широкият спектър от модели на интериорни врати ,класически,неокласически и модерни,  дава възможност за тяхното приложение както за дома , така и за офиси,магазини,произвидствени помещения и др.

Целта на „Евростилл Трейд” е креативност и високо качество,базирани на пазарни анализи,съобразени с модните и технологични тенденции.

 

Contact

+ 359 2 860 24 01
+ 359 2 860 24 03
office@eurostill.bg
www.eurostill.bg

Features