BONITA EFFECT

Bulgaria 9000 Varna, 22 B Treti Mart Blvd.
3
A 1

Бонита Ефект ЕООД  е създадена 1998 г. и бързо се  утвърждава като лидер в продажбата и монтажа на опънати тавани. Фирмата се намира в град Варна, но има представители в цяла България. За монтажа се използват изцяло качествени материали на немски и френски прозводители. През всичките тези години, фирмата не спира да увеличава портфолиото си. От 2000 год. насам започва да предлага и отоплителни уреди на френските фирми Campa и Applimo. Производители доказали са се със своите качествени, надеждни и икономични електроуреди. През 2017 год. става официален представител на фирма PAVA RESINE - производител на епоксидни смоли.

Бонита Ефект ЕООД е официален вносител за България на дизайнерски радиатори и лири за баня Hammam. Te са сертифицирани в Италия и са изработени от най-висококачествени материали. Това осигурява максимална сигурност и удобство при ползване. Продуктовата гама на производителя включва алуминиеви лири и радиатори, от неръждаема стомана, модели с дървени елементи и със стъклена фасада.

Основното усещане, което внушават е модерност и изисканост, дизайнерски вкус и виждане.

МИСИЯ -Да създаваме уют, стил и елегантност в домовете на нашите клиенти, като същевременно предоставяме качествен, бърз и безпроблемен монтаж.

ВИЗИЯ

Да бъдем лидер, налагащ стандарти за качество и иновативност в монтажа на опънати тавани.

ЦЕННОСТИ

Коректност, професионализъм, иновативност, точност и бързина, постоянно подобрение.

Contact

0898/644888;0894/622799;0895/454934
office@bonita.bg

Features