New Therm® - система за топлоизолация от последно поколение

Тя е от последно поколение. Сертифицирана е по европейски стандарт. И всеки посетител на Архитектурно-строителна седмица 2020 ще се запознае с качествата ѝ от 25 до 28 февруари.

Това е New Therm® - система за топлоизолация от последно поколение, която компания Пи Си Си Енергия ще ни представи. Продуктът е на базата на полиуретан.

„В сравнение с традиционните изолационни материали – полипропилен и минерална вата – полиуретановите плочи имат най-нисък коефициент на топлопроводимост (λ≤0,022) и висока паропропускливост (μ≤20). Това е много важно за жилищните помещения“, коментират от компанията.

Поради специфичната си структура полиуретановите плочи са непромокаеми, неподатливи на плесен, насекоми или гризачи. Произвеждат се с размери 60/100 см и дебелина от 2 до 20 см. В сравнение със стандартните плочи се изисква двойно по-малка дебелина за постигане на същия ефект. Покривната силиконова мазилка е продукт на швейцарската фирма Farby KABE. Нанася се лесно, има стабилен цвят и висока устойчивост на температурни промени.

New Therm® System е сертифицирана по европейски стандарти чрез Европейската техническа оценка ЕТА 14/0118 и използва продукти и компоненти, произвеждани в Чехия и Полша. От няколко години се прилага успешно в Чехия, Полша, Словакия и България.

Пи Си Си Енергия ще представи New Therm® в зала 3, щанд В4.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ